Start crowdfunding Week van het Leven 2018

By
In nieuws

Met de lancering van een geldwervingsfilmpje start vrijdag 14 september de crowdfundingsactie voor de Week van het Leven 2018. In het filmpje roepen Kees van de Staaij (SGP), Carla Dik-Faber (CU), Kees van Helden (Schreeuw om Leven), Arthur Alderliesten (VBOK), Charlote Ariese en Diederik van Dijk (allebei NPV) op om te doneren voor de Week van het Leven. De Week van het Leven is een jaarlijks terugkerende campagne van het Platform Zorg voor Leven. Dit jaar vindt de week plaats van 26 november tot en met 1 december.

Met het filmpje zet het Platform Zorg voor Leven dit jaar voor het eerst in op de kracht van sociale netwerken. Vanaf 10.00 uur wordt het geldwervingsfilmpje verspreid via WhatsApp, email en sociale media. Door de kettingreactie die zal ontstaan als ontvangers het bericht delen of duursturen, wordt in korte tijd een grote groep mensen bereikt. Het Platform Zorg voor Leven verwacht dat het filmpje aanzet om te doneren voor de Week van het Leven zodat tijdens de week onder andere radioboodschappen kunnen worden uitgezonden.

Dit jaar is het thema van de Week van het Leven ‘Open je ogen voor het ongeboren leven’. Het Platform zo de aandacht vestigen op de wonderlijke ontwikkeling van een ongeboren kind. Een ongeboren baby kan met 24 weken namelijk al horen, duimen en voelen. Toch is abortus tot dát moment mogelijk in Nederland. Het Platform wil met de campagne tijdens de Week van het Leven de discussie over abortus aangaan.

Geef ook!

Het is de bedoeling om tijdens de Week van het Leven radioboodschappen uit te zenden, filmpjes, posters en berichten op social media te verspreiden en – als er genoeg geld is –billboards en posters op stations te tonen. Dit kost veel geld en daarom is er een crowdfundingsactie. Helpt u mee? Doneren kan via gemakkelijk via het donatieformulier of door een gift over te maken op NL07 RABO 0382 2947 77 ten name van Platform Zorg voor Leven o.v.v. Week van het Leven 2018.

Namens de allerkleinsten: hartelijk bedankt!

 

 

P.S. Wilt u deze actie delen onder uw bekenden? Dank u wel.

Recente berichten